Επιλέξτε τη γλώσσα σας


Παρακαλούμε, εισάγετε τις ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης σας και πατήστε το κουμπί για να βρείτε τα δωμάτια που είναι διαθέσιμα στις επιλεγμένες ημερομηνίες.
 Άφιξη 
 Αναχώρηση

Social Media

social fb social googleplus social twitter

 

Ασφαλείς Κρατήσεις με

 

 

 

 

Το χωριό της Καλλιθέας, στη ανατολική ακτή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, είναι ένας δημοφιλής προορισμός διακοπών, λόγω της θαυμάσιας παραλίας και των σπουδαίων αρχαιολογικών και θρησκευτικών αξιοθεάτων του. Στην Καλλιθέα υπάρχει μεγάλη γκάμα χώρων νυχτερινής διασκέδασης που προσελκύουν κυρίως τους νέους επισκέπτες.

Η Καλλιθέα αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών όχι μόνο για τις υπέροχες παραλίες της αλλά και για τα σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα που έχουν έρθει στην επιφάνεια μετά από αρχαιολογικές έρευνες που έχουν γίνει στην παραλία της. Στα αρχαιολογικά ευρήματα συγκαταλέγονται ο Ναός του Άμμωνα Δία (δωρικού ρυθμού που κατασκευάστηκε τον 4ο αιώνα π.Χ.), καθώς και αρχιτεκτονικά μέλη που ανήκουν σε παλαιοχριστιανική βασιλική εκκλησία.

Η Καλλιθέα είναι ένα σύγχρονο χωριό που μπορεί να προσφέρει αξέχαστες διακοπές. Σας συνιστούμε να επισκεφθείτε το Ιερό του Άμμωνα Δία και την πέτρινη Εκκλησία του Αγίου Νικολάου.